Over Ons

Over Dennis Kooloos

Bij Dennis Kooloos Woninginrichting in Barneveld staan de wensen van jou als klant centraal.

Waar ben jij naar op zoek? Van een nieuwe PVC vloer voor de woonkamer tot een zonwering voor de slaapkamer. We zijn al meer dan 13 jaar actief bij het inrichten van woningen aan de hand van de wensen van onze klanten. Bij de inrichting van een woning zijn de mogelijkheden eindeloos, samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt.

Advies op maat

In onze showroom ben je op ieder moment van de dag meer dan welkom om op je gemak eens rond te kijken of om inspiratie op te doen, wij zetten de koffie klaar. Heb je een vraag? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee. Overigens ben je niet alleen welkom in onze showroom, onze werkwijze typeert zich door de persoonlijke aanpak, dit betekent dat we al jaren klanten aan huis bezoeken voor het juiste kleur- en productadvies. Altijd advies dat het beste past bij jouw stijl en jouw huis!

Producten

Bij Dennis Kooloos houden we ons altijd bezig met de nieuwste trends en technieken op het gebied van woninginrichting. Op deze manier geven we jou het beste advies op het gebied van kleurcombinaties, materiaalgebruik en onderhoud. Wij willen, net als jij, een zo perfect mogelijk eindresultaat, daarom maken we altijd gebruik van producten waar we 100% vertrouwen in hebben.