Tag

timeline
Door alleen gebruik te maken van A-merken hebben wij lange garanties. Bij eventuele problemen als defecten en schade, zorgen wij altijd voor een passende oplossing.
Read More
Het plaatsen van de door jou gekozen producten voeren wij altijd zelf uit. Zo heb je voor het gehele traject één contactpersoon, wel zo prettig. Voor specifieke expertise, zoals vloerbehandeling, werken wij al jarenlang nauw samen met diverse specialisten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen de producten te bestellen en de plaatsing ervan zelf te verzorgen.
Read More
Na akkoord van de offerte volgt een ontwerp gebaseerd op de stijl van de klant. Het ontwerpen en plaatsen van interieur is altijd maatwerk, en we zijn ons er goed van bewust dat we werken in een omgeving waar jij woont, het doel is dat jij je dankzij onze producten thuis voelt! Wij gaan altijd...
Read More
Na een afspraak bij ons in de showroom of wanneer wij zijn langsgekomen voor uitgebreid advies aan huis, zullen we samen met jou een beeld vormen van de voorgestelde inrichting. Of dit nu gaat om een nieuwe vloer voor de slaapkamers of om een nieuwe traploper voor de zoldertrap, jouw wensen staan centraal. We zullen...
Read More

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.

Recent Works

Recente reacties

    Tag Cloud