Werkwijze

Afspraak

Na een afspraak bij ons in de showroom of wanneer wij zijn langsgekomen voor uitgebreid advies aan huis, zullen we samen met jou een beeld vormen van de voorgestelde inrichting. Of dit nu gaat om een nieuwe vloer voor de slaapkamers of om een nieuwe traploper voor de zoldertrap, jouw wensen staan centraal. We zullen tijdens een afspraak op locatie direct alle maten volledig opmeten. Heb je tussentijds vragen? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Pas als al jouw wensen duidelijk zijn, maken we een passende offerte, welke vanzelfsprekend geheel vrijblijvend is.

28 september 2018
28 september 2018

Ontwerp- en productkeuze

Na akkoord van de offerte volgt een ontwerp gebaseerd op de stijl van de klant. Het ontwerpen en plaatsen van interieur is altijd maatwerk, en we zijn ons er goed van bewust dat we werken in een omgeving waar jij woont, het doel is dat jij je dankzij onze producten thuis voelt! Wij gaan altijd uit van de wensen en de smaak van de klant, we geven advies op maat maar zullen nooit onze mening doordrukken. Overigens werken wij uitsluitend met A-merken: producten van de hoogste kwaliteit en een uitgebreid assortiment.

Plaatsing

Het plaatsen van de door jou gekozen producten voeren wij altijd zelf uit. Zo heb je voor het gehele traject één contactpersoon, wel zo prettig. Voor specifieke expertise, zoals vloerbehandeling, werken wij al jarenlang nauw samen met diverse specialisten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen de producten te bestellen en de plaatsing ervan zelf te verzorgen.

28 september 2018
28 september 2018

Oplevering

Door alleen gebruik te maken van A-merken hebben wij lange garanties. Bij eventuele problemen als defecten en schade, zorgen wij altijd voor een passende oplossing.