Over Dennis Kooloos

Nadat Dennis Kooloos de Allround stoffeerders opleiding heeft afgerond is hij in dienst gegaan bij een aantal woninginrichters.

9 jaar geleden is Dennis Kooloos voor zichzelf begonnen in de woninginrichting. Vele bedrijven in de regio hebben Dennis ingehuurd om werkzaamheden te verrichten. Daarnaast is Dennis zeer actief geweest in het opbouwen en onderhouden van een eigen klantenbestand. Nu is Dennis Kooloos Woninginrichting uitgegroeid tot een jong en dynamisch bedrijf.

 

Advies op maat

Ons bedrijf onderscheid zich door een passend advies te geven in onze showroom. Daarnaast gaan we ook al jaren “de boer op” om klanten aan huis de juiste kleur- en productadviezen te geven. Dit maakt ons contact met de klant een stuk persoonlijker. Situaties en mogelijkheden worden nauwkeurig bekeken. 


Producten

We houden ons altijd bezig met de nieuwste trends en technieken op het gebied van woninginrichting. Zo kunnen we optimaal advies geven op het gebied van kleurcombinaties, materiaalgebruik en onderhoud.  We streven naar een zo perfect mogelijk eindresultaat, en maken daarom altijd gebruik van producten waar we 100% vertrouwen in hebben.