Beton design gietvloeren

Een betonvloer is een 4 millimeter dikke cement gebonden gietvloer. Deze vloer heeft een industriële en robuuste uitstraling en lijkt sprekend op origineel beton. Beton design vloeren zijn naast huishoudelijk gebruik ook zeer geschikt voor projectmatige doeleinden door zijn duurzaamheid, hardheid en slijtvastheid. Een gietvloer die altijd past en ook steeds populairder wordt.

Handig: Betonnen gietvloeren zijn naadloos. Dit zorgt ervoor dat deze vloer ook geschikt is voor mensen met een allergie.

Beton design vloeren en gietvloeren bij Dennis Kooloos

Betonvloeren vallen onder industriële vloeren. Er zijn verschillende mogelijkheden, soorten en prijzen. Deze vloeren hebben verschillende pluspunten:

  • Betonvloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Makkelijk schoon te maken en erg hygiënisch.
  • Verschillende kleuren zijn mogelijk. Wat voor kleur vindt jij mooi?
  • Lange levensduur. Betonnen vloeren zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk én in verschillende kleuren mogelijk, ook hebben betonnen gietvloeren een lange levensduur.

Gietvloeren van Dennis Kooloos wooninrichting waren voorheen vooral populair bij fabrieken en bedrijven, maar worden tegenwoordig ook veel gebruikt in privéwoningen. Dankzij het robuuste uiterlijk zijn betonvloeren strak én tijdloos!

Gietvloer betonlook

Een gietvloer is ideaal in combinatie met een strak en modern interieur. Bij Dennis Kooloos kun je zelfs jouw eigen gietvloer laten ontwerpen! Of je nu op zoek bent naar een betonvloer voor in de woonkamer of een gietvloer voor in de badkamer, bij Dennis Kooloos in Barneveld ben je aan het juiste adres. Wij denken graag mee, je kunt altijd rekenen op advies op maat.

Dennis Kooloos Woninginrichting

Ben je op zoek naar een betonlook vloer voor de woonkamer, badkamer of een andere ruimte? Laat het ons gerust weten, wij denken graag  mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail of kom naar onze showroom in Barneveld.

Je vindt ons op de Anthonie Fokkerstraat 61M. 3772 MP Barneveld. Wie weet tot snel!