Werkwijze

Afspraak

U kunt een bezoek brengen aan onze showroom waar u een uitgebreid advies krijgt. Ook kunt u er voor kiezen om advies aan huis te krijgen. Stalen van diverse producten hebben wij altijd bij de hand. We luisteren, vormen een beeld van de voorgestelde inrichting en we geven advies. Wij maken vervolgens een afspraak op locatie en nemen bij deze afspraak gelijk alle maten volledig op. Zo nodig geven we nogmaals advies over de mogelijkheden. Als uw wensen geheel duidelijk zijn maken wij een passende offerte. Deze offerte is als vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Ontwerp en keuze product


Na akkoord van de offerte volgt een ontwerp gebaseerd op de stijl van de klant. Ontwerp en plaatsen van interieur is natuurlijk maatwerk, geen klant en locatie zijn hetzelfde. Wij gaan uit van de wensen en smaak van de klant, en proberen niet onze mening door te drukken. Wij werken uitsluitend met A-merken. Producten van de hoogste kwaliteit in een uitgebreid assortiment.

Plaatsing


Het plaatsen van producten hebben wij geheel in eigen hand. Zo heeft u in het gehele traject één contactpersoon. Alleen voor specifieke expertise, zoals vloerbehandeling, werken wij al jarenlang nauw samen met diverse specialisten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen de producten te bestellen en de plaatsing ervan zelf te verzorgen.

Oplevering

Bij problemen als defecten en schade, zorgen wij altijd voor een oplossing. Eventuele klachten nemen wij snel in behandeling. Door alleen gebruik te maken van A-merken hebben wij lange garanties.